Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

Foto/video wedstrijd - wij zijn gek op foto's en video's van de reizen die je met Simi gemaakt hebt. Ook deze zomer verloten we de volgende prijzen:
1e prijs: EUR 250 cash
2e prijs: EUR 125 cash
3e prijs: EUR 100 cash

Hoe doe je mee? Stuur je filmpje per wetransfer aan info@simi-reizen.nl - voor foto's geldt dat je #simireizen tagt in je Instagram post, dan doe je automatisch mee.

Waar letten we op?
- Sfeer
- Kwaliteit van foto of video
- Lengte, de ideale video duurt niet langer dan 2,5 minuut
- Hoe goed geeft de foto of video de bestemming weer?

Op 10 oktober bepalen we de uitslag, zodat ook mensen die in september reizen nog mee kunnen doen.
Beste reiziger,

Controleer op tijd of je paspoort of id-kaart nog geldig is voor je reis en vergeet deze niet mee te nemen. Indien je met medicatie reist, controleer dan of je een schengen-verklaring nodig hebt of een doktersverklaring (buiten de EU). Als reiziger ben je zelf verantwoordelijk voor het op tijd aanwezig zijn bij de vertrekplaats en natuurlijk heb hebben van de juiste papieren.

Fijne reis!
Reviews - iedereen die een review achterlaat na de reis op Google (intypen Simi Reizen op google en vervolgens "een review schrijven"), via facebook of via de website reisgraag.nl, maakt automatisch kans op EUR 100 cash. Op 30 september maken we bekend wie er gewonnen heeft. Iedereen heeft evenveel kans, de score heeft geen invloed op de beslissing, we loten op basis van de nieuw geschreven reviews.

Simi groepsreizen

Welkom bij het Simi Reizen forum! Dit is DE plek om kennis te maken met je toekomstige reisgenoten.
No discussions were found.